Melt the butter, sift the flour through a sieve.
Растопите сливочное масло, просейте муку через сито.
Mix eggs, sugar and salt in a bowl with a mixer. Pour in the milk and gradually add the flour. Beat vigorously with a mixer until smooth. Let stand for 10 minutes.
Смешайте в миске миксером яйца с сахаром и солью. Влейте молоко, и постепенно вводите муку. Интенсивно взбейте миксером до однородной массы. Дайте постоять 10 минут.
Add melted butter to the pancake mixture, beat the mixture again with a mixer until foam appears.
Добавьте в блинную смесь растопленное сливочное масло, еще раз взбейте смесь миксером, пока не появится пенка.
Heat a frying pan and fry the pancakes on both sides until cooked. Cover the finished pancakes with a lid and leave for 30 minutes.
Раскалите сковороду, обжарьте блины с двух сторон до готовности. Готовые блины накройте крышкой, оставьте на 30 минут.
Serve the finished pancakes with honey and jam.
Готовые блины подавайте с медом и вареньем.