Wash and peel the vegetables. Grate the kohlrabi on a coarse grater, finely chop the onion and pepper. Squeeze all the juice out of the kohlrabi.
Овощи помойте и почистите. Кольраби натрите на крупной терке, лук и перец мелко нарежьте. Выжмите из кольраби весь сок.
In a deep bowl, mix kohlrabi with onion, pepper, egg, flour, salt and spices. Mix the resulting mass thoroughly.
В глубокой миске смешайте кольраби с луком, перцем, яйцом, мукой, солью и специями. Хорошенько перемешайте полученную массу.
Heat a frying pan with butter and vegetable oil and spoon out the pancakes. Fry over medium heat until golden brown on both sides. The dish is ready.
Разогрейте сковороду со сливочным и растительным маслом и выкладывайте ложкой блинчики. Обжаривайте на среднем огне до образования румяной корочки с двух сторон. Блюдо готово.
Place the dish on a plate and serve with sour cream or sauce.
Выложите блюдо на тарелку и подавайте со сметаной или соусом.