Wash the champignons. Peel the onions. Drain most of the sauce from the beans. Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Шампиньоны помойте. Репчатый лук очистите. С фасоли слейте большую часть соуса. Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Chop the onion finely.
Репчатый лук порубите мелко.
Cut the champignons into small cubes.
Шампиньоны нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion for 5 minutes until golden brown, then add the mushrooms and fry for another 5 minutes. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук 5 минут до золотистого цвета, затем добавьте шампиньоны и жарьте еще 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Grate the eggs on a coarse grater.
Яйца натрите на крупной терке.
Chop fresh herbs.
Свежую зелень порубите.
In a deep bowl, mix fried onions with mushrooms, eggs, beans, mayonnaise, salt and pepper to taste. The salad is ready.
В глубокой миске смешайте обжаренные лук с грибами, яйца, фасоль, майонез, соль и перец по вкусу. Салат готов.