Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the chicken breast with water and dry with a paper towel, peel the carrots, peel the onions and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриную грудку промойте водой и обсушите бумажным полотенцем, морковь очистите от кожуры, лук очистите от шелухи и ополосните водой от мусора и грязи.
Cut the prepared chicken breast into thin long strips, place in a deep plate, season with salt and pepper and mix thoroughly. Add apple cider vinegar and coriander to the meat, cover the meat with cling film and set aside to marinate for 20 minutes.
Подготовленную куриную грудку нарежьте на тонкие длинные полоски, переложите в глубокую тарелку, приправьте солью и перцем и тщательно перемешайте. Присоедините к мясу яблочный уксус и кориандр, накройте мясо пищевой пленкой и отложите в сторону на 20 минут для маринования.
Meanwhile, grate the peeled carrots on a Korean carrot grater, cut the onion into thin half rings and place the vegetables in a preheated frying pan with oil to fry until soft and lightly golden. Fry the vegetables for about 7 minutes, stirring them occasionally.
Тем временем очищенную морковь натрите на терке для корейской моркови, лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте овощи в разогретую сковороду с маслом обжариваться до мягкости и легкого золотистого состояния. Овощи обжаривайте примерно 7 минут, периодически их перемешивая.
Heat vegetable oil in a separate frying pan and place marinated chicken pieces in it. Fry the meat for 10 minutes until golden brown. Transfer the fried meat to a salad bowl, add onions, carrots, salt, pepper and sunflower oil to the meat. Mix the ingredients thoroughly and serve the finished salad to the table.
В отдельной сковороде разогрейте растительное масло и выложите в нее маринованные кусочки курицы. Обжаривайте мясо в течение 10 минут до появления румяной корочки. Переложите обжаренное мясо в салатницу, присоедините к мясу лук с морковью, соль, перец и подсолнечное масло. Перемешайте тщательно ингредиенты и подавайте готовый салат к столу.
Bright salad with fried chicken breast and Korean carrots, garnish with finely chopped cilantro and toasted sesame seeds.
Яркий салат с обжаренной куриной грудкой и морковью по-корейски украсьте мелкорубленной кинзой и жареными семенами кунжута.