Thaw the spinach. Cut the salmon into thin layers. Grate hard cheese.
Шпинат разморозьте. Семгу нарежьте тонкими пластами. Твердый сыр натрите.
Beat eggs with salt, add spinach and flour, grated cheese and beat again. Line a rimmed baking sheet with special baking paper and pour the egg and spinach mixture onto it.
Яйца взбейте с солью, добавьте шпинат и муку, тертый сыр и еще раз взбейте. Противень с бортиками застелите специальной пекарской бумагой и вылейте на нее смесь яиц со шпинатом.
Bake at 180℃ for 20 minutes. Cool for 3 minutes, then cover with a towel and turn over so the paper is on top. Carefully peel off the paper. Roll it up and wait until it cools down.
Запеките при 180 ℃ 20 минут. Остудите 3 минуты, затем накройте полотенцем и переверните, чтобы бумага оказалась сверху. Аккуратно отделите бумагу. Сверните рулетом, дождитесь, пока остынет.
Unwrap, brush with Philadelphia, add a layer of salmon. Roll tightly, wrap in film and place in the refrigerator for several hours.
Разверните, смажьте «Филадельфией», выложите слой семги. Плотно сверните в рулет, заверните в пленку и положите в холодильник на несколько часов.
Cut the appetizer roll with a sharp knife, place it beautifully on a dish, add olives and tomato slices.
Закусочный рулет порежьте острым ножом, красиво уложите на блюдо, дополните оливками и дольками помидор.