Chop the nuts, dry them in the oven, and let them cool. Melt the butter. Preheat the oven to 160ºC. Separate the yolk from the white. Crumble the chocolate.
Измельчите орешки, подсушите в духовке, дайте остыть. Растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 160 ºС. Отделите желток от белка. Раскрошите шоколад.
Place melted butter, yolk, sugar, cocoa, flour, salt and soda in a deep bowl. Mix, add nuts and chocolate chips.
В глубокую миску положите топленое масло, желток, сахар, какао, муку, соль и соду. Смешайте, всыпьте орешки и шоколадную крошку.
Cover a baking sheet with parchment. Form the dough into balls, flatten them, and place on a baking sheet. Place in preheated oven, bake for 15-20 minutes.
Противень застелите пергаментом. Сформируйте из теста шарики, приплюсните их, выложите на противень. Поместите в разогретую духовку, выпекайте в течение 15-20 минут.
Serve the cookies chilled with coffee or tea or a glass of milk.
Подавайте печенье охлажденным к кофе или чаю, стакану молока.