Rinse the trout fillet with water, dry with a paper towel, then cut into strips or cubes 3-4 cm in size. Peel the garlic and chop with a knife.
Филе форели сполосните водой, обсушите бумажным полотенцем, затем нарежьте полосками или кубиками размером 3-4 см. Чеснок очистите от шелухи и измельчите ножом.
In a bowl, make the marinade by mixing olive oil, lemon juice and garlic. Sprinkle the fish with salt and pepper and pour over the marinade. Leave to marinate for 20-30 minutes.
В чашке сделайте маринад, смешав оливковое масло, лимонный сок и чеснок. Рыбу посыпьте солью и перцем и полейте маринадом. Оставьте мариноваться на 20-30 минут.
Place the pickled fish cubes on skewers, place in a steamer bowl and cook for 15 minutes.
Кубики замаринованной рыбы насадите на шпажки, положите в чашу пароварки и готовьте в течение 15 минут.
Serve the steamed trout with a salad of romaine lettuce, tomato, red bell pepper and feta cheese. Season it with a mixture of olive oil, balsamic vinegar and mustard.
К форели, приготовленной на пару, подайте салат из листьев кочанного салата романо, помидора, красного сладкого перца и брынзы. Заправьте его смесью оливкового масла, бальзамического уксуса и горчицы.