Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Wash chicken breasts under cold running water and remove from bones. Rinse the lentils several times with water, peel the onions, parsnips and carrots.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриные грудки помойте проточной холодной водой и отделите от кости. Чечевицу промойте несколько раз водой, лук, пастернак и морковь очистите от кожуры.
Cut the peeled onions, parsnips, celery and carrots into small cubes. Place the onion and parsnips in a frying pan heated with oil and fry the vegetables for a few minutes. Add celery and carrots to them and continue to fry the ingredients until soft and lightly browned.
Очищенные лук, пастернак, сельдерей и морковь нарежьте небольшими кубиками. В разогретую с маслом сковороду выложите лук и пастернак и обжаривайте овощи в течение нескольких минут. Присоедините к ним сельдерей и морковь и продолжайте обжаривать ингредиенты до мягкости и легкой румяности.
Place the vegetables in a thick-bottomed pan, add chopped chicken fillet to them and fry the meat and vegetables for 5-7 minutes. Add water to the meat and vegetables and bring the dish to a boil, then reduce the heat, add the lentils to the broth and cook the soup for 15 minutes.
Овощи переложите в кастрюлю с толстым дном, присоедините к ним нарезанное филе курицы и обжаривайте мясо с овощами в течение 5-7 минут. Присоедините к мясу с овощами воду и доведите блюдо до кипения, затем убавив огонь, присоедините к бульону чечевицу и варите суп в течение 15 минут.
After time, pour cream into the soup, add basil and black peppercorns. Salt the dish, mix thoroughly and remove from the stove, cover the soup with a lid and set aside for 10-15 minutes.
По истечении времени влейте в суп сливки, добавьте базилик и черный перец горошком. Посолите блюдо, тщательно перемешайте и уберите с плиты, накрыв суп крышкой и отложив в сторону на 10-15 минут.
Pour the hearty chicken broth soup with lentils and vegetables hot into portioned bowls and garnish with finely chopped parsley.
Сытный суп на курином бульоне с чечевицей и овощами разлейте в горячем виде по порционным тарелкам и украсьте мелкорубленной зеленью петрушки.