Finely chop the greens and garlic, grate the cheese on a medium grater. Thaw and peel the shrimp.
Зелень и чеснок мелко нарубите, сыр натрите на средней терке. Разморозьте и очистите креветки.
Whisk the eggs and milk in a bowl, add salt and pepper. Add greens, mix well. In a frying pan heated with oil, fry the shrimp with garlic for 3 minutes.
Взбейте в миске венчиком яйца и молоко, добавьте соль и перец. Добавьте зелень, хорошо перемешайте. На разогретой с маслом сковороде обжарьте креветки с чесноком в течение 3 минут.
Pour the beaten egg mixture over the shrimp and sprinkle with cheese. Close the lid and reduce the heat, leave to simmer for 5-10 minutes.
Влейте к креветкам взбитую яичную смесь, посыпьте сыром. Закройте крышкой и убавьте огонь, оставьте томиться на 5-10 минут.
Serve the finished omelette with oyster sauce, tomatoes and lemon wedges to drizzle over the shrimp.
Готовый омлет подавайте с устричным соусом, помидорами и дольками лимона, чтобы сбрызнуть креветки.