Melt the butter. Preheat the oven to 180-190ºС. Grate the cheese on a coarse grater. Separate the yolk from the white of one chicken egg, beat the yolk.
Растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 180-190ºС. Натрите сыр на крупной терке. Отделите желток от белка одного куриного яйца, желток взбейте.
Pour the melted butter into a deep bowl. Add paprika and sour cream. Beat in one egg, add salt and mix. Pour in
В глубокую миску вылейте растопленное масло. Всыпьте паприку, добавьте сметану. Вбейте одно яйцо, посолите, смешайте. Всыпьте
In a separate bowl, mix flour and baking powder. Mix with egg mixture and add cheese. Knead the dough. Roll out into a layer and cut out cookies using a cookie cutter.
В отдельной посуде смешайте муку и разрыхлитель. Смешайте с яичной смесью, добавьте сыр. Замесите тесто. Раскатайте в пласт, при помощи формочки вырежьте печеньки.
Cover a baking sheet with parchment. Lay out the cookies, lay out the cumin seeds, brush with yolk. Place in a preheated oven, bake until golden brown.
Противень застелите пергаментом. Выложите печеньки, выложите семена тмина, смажьте желтком. Поставьте в разогретую духовку, выпекайте до золотистого цвета.
Serve cookies chilled in a serving bowl. It will be ideally combined not only with tea, but also with wine drinks.
Подавайте печенье охлажденным на сервировочной посуде. Идеально будет сочетаться не только с чаем, но и с винными напитками.