Peel the onion and cut into thin half rings. Wash the breasts, remove the skin, and dry with a paper towel. Separate the fillet, cut it like chops, but into thicker pieces. Beat through a plastic bag.
Лук очистите, нарежьте тонкими полукольцами. Грудки помойте, снимите кожу, обсушите бумажным полотенцем. Отделите филе, нарежьте его как на отбивные, но более толстыми кусками. Отбейте через полиэтиленовый пакет.
Rub the meat with freshly ground pepper, salt, French mustard and place in a container. Add onion, sprinkle with dry herbs, pour in soy sauce and tomato marinade. Stir and leave for 30 minutes.
Мясо натрите свежемолотым перцем, солью, французской горчицей и сложите в контейнер. Добавьте лук, посыпьте сухими травами, залейте соевым соусом и маринадом от помидор. Перемешайте и оставьте на 30 минут.
Turn on the oven to preheat. Place the marinated chicken fillet in a greased baking dish. Place cherry tomatoes between the pieces of meat. Pour the marinade in which the fillets were marinated on top.
Включите духовку прогреваться. Положите замаринованное куриное филе в форму, смазанную маслом. Между кусочками мяса положите помидорки черри. Полейте сверху маринадом, в котором филе мариновалось.
Bake at 180° for about 30 minutes, if necessary, increase the time so that the fillet takes on a golden brown appearance.
Запекайте при t 180° около 30 минут, если нужно увеличьте время, чтобы филе приобрело румяный вид.
Serve chicken breast meat on a bed of herbs with boiled potatoes.
Подавайте мясо куриной грудки на подушке из зелени с отварным картофелем.