Thaw the shrimp, remove the heads, shells, tails and intestinal veins. Finely chop the garlic, dill and ginger. Squeeze the juice out of the lemon.
Разморозьте креветки, уберите головы, панцири, хвосты и кишечные вены. Чеснок, укроп и имбирь мелко нарежьте. Из лимона выдавите сок.
Melt butter in a frying pan, fry shrimp in a frying pan for 3 minutes.
Растопите в сковороде сливочное масло, обжарьте на сковороде креветки в течение 3 минут.
Add garlic, dill and ginger, pour over lemon juice. Mix well, cook for 3 minutes. Turn off the heat, cover with a lid for another 5 minutes.
Добавьте чеснок, укроп и имбирь, полейте соком лимона. Хорошо перемешайте, готовьте 3 минуты. Выключите огонь, накройте крышкой еще на 5 минут.
Serve shrimp with beer or white wine.
Подавайте креветки с пивом или белым вином.