Remove the margarine from the refrigerator, leave it at room temperature, chop or grind. Separate the yolk from the white, beat the yolk. Preheat the oven to 200ºC.
Маргарин достаньте из холодильника, оставьте полежать при комнатной температуре, измельчите или перетрите. Отделите желток от белка, взбейте желток. Разогрейте духовку до 200ºС.
Beat eggs into a deep bowl, add sugar and salt. Add margarine, beat the mixture with a mixer until smooth.
В глубокую чашу вбейте яйца, всыпьте сахар и соль. Добавьте маргарин, взбейте массу миксером до однородности.
Add flour, soda, knead the dough. Form into a sausage. Cut into several pieces. Roll out each of them and assemble into a rope.
Всыпьте муку, соду, замесите тесто. Сформируйте колбаску. Разрежьте на несколько частей. Каждую из них раскатайте и соберите в жгут.
Line a baking sheet with parchment. Place the flagella on a baking sheet, brush with yolk. Place in the oven, cook for 15-20 minutes until golden brown. Take out the baking sheet, cut the bundles into slices, and bake for another 5-7 minutes.
Застелите противень пергаментом. Жгутики выложите на противень, смажьте желтком. Поместите в духовку, готовьте в течение 15-20 минут до румяности. Достаньте противень, разрежьте жгуты на ломтики, поставьте запекаться еще 5-7 минут.
Serve crackers on a serving bowl with sour cream, honey or jam.
Сухарики подавайте на сервировочной посуде к сметане, меду или варенью.