Boil and peel the eggs. Wash the cabbage and tomatoes. Prepare a deep bowl for the salad.
Отварите и очистите яйца. Капусту и помидоры промойте. Приготовьте глубокую миску для салата.
Chop the Chinese cabbage and place it on the bottom of the bowl. Cut the tomatoes into small slices and distribute evenly on top of the cabbage. Top with gourmet sauce.
Пекинскую капусту нашинкуйте и выложите на дно миски. Нарежьте помидоры небольшими дольками и равномерно распределите сверху капусты. Полейте деликатесным соусом.
Next, add the prepared shrimp. Add boiled eggs cut into slices on top. Spread with mayonnaise and sprinkle with grated Parmesan. Ready.
Далее выложите готовые креветки. Сверху добавьте нарезанные дольками вареные яйца. Смажьте майонезом и посыпьте тертым пармезаном. Готово.
Layer the salad into serving cups and garnish with fresh herbs.
Разложите салат слоями в порционные стаканчики и украсьте свежей зеленью.