Clean and rinse the stomachs, cut into medium cubes. Buy chicken gizzards chilled. This will help you understand how fresh and high quality the product is. Peel and grate the carrots on a coarse grater. Peel and cut the onion into small cubes, chop the garlic.
Очистите и промойте желудки, нарежьте средними кубиками. Покупайте куриные желудочки в охлажденном виде. Это поможет вам понять, насколько продукт свежий и качественный. Очистите и натрите морковь на крупной терке. Очистите и нарежьте лук мелкими кубиками, измельчите чеснок.
In a frying pan with some heated oil, fry the onion, carrots and garlic until golden brown.
На сковороде с частью разогретого масла обжарьте лук с морковью и чесноком до золотистого цвета.
In another frying pan with heated oil, fry the gizzards until golden brown. Add water to them and simmer over medium heat, covered, for 45 minutes.
На другой сковороде с разогретым маслом обжарьте желудочки до золотистой корочки. Добавьте к ним воду и тушите на среднем огне под крышкой в течение 45 минут.
Mix vegetables with gizzards, salt and pepper, add sour cream and simmer for another 15 minutes.
Смешайте овощи с желудочками, посолите, поперчите, добавьте сметану и тушите еще 15 минут.