Prepare a non-stick frying pan.
Подготовьте сковороду с антипригарным покрытием.
Break the eggs into a deep plate, add powdered sugar and salt. Whisk thoroughly. Pour in half the volume of fermented baked milk. Add baking soda and mix.
В глубокую тарелку разбейте яйца, всыпьте сахарную пудру, посолите. Тщательно взбейте. Влейте половину объема ряженки. Всыпьте соду, смешайте.
While stirring, add flour. Stir until smooth so that there are no lumps. Pour in the remaining fermented baked milk and sunflower oil. Mix, leave the dough for 15-20 minutes.
Помешивая, всыпайте муку. Размешайте до однородности, чтобы не было комочков. Влейте оставшуюся ряженку, подсолнечное масло. Смешайте, оставьте тесто на 15-20 минут.
Heat a frying pan, add a little oil. Pour in a little more than half a ladle of batter and fry the pancakes on both sides.
Разогрейте сковороду, добавьте немного масла. Вливайте чуть больше половины половника теста, обжаривайте блинчики с обеих сторон.
Place the pancakes on a plate and serve with sour cream or jam for tea.
Выложите блинчики на тарелку, подавайте со сметаной или вареньем к чаю.