Wash the vegetables and herbs, peel the garlic.
Промойте овощи и зелень, очистите чеснок от шелухи.
Add vegetable oil to a hot frying pan and fry the shrimp along with thyme and garlic until golden brown. Next, rinse and cook the quinoa for as long as required according to the instructions on the package.
На раскаленную сковороду добавьте растительное масло и жарьте на нем креветки вместе с тимьяном и чесноком до золотистой корочки. Далее промойте и варите киноа столько, сколько требуется в инструкции на упаковке.
Meanwhile, make the dressing: mix olive oil, rice vinegar, soy sauce and honey well. After the quinoa has cooked and cooled slightly, chop the vegetables, place all the ingredients on a plate and dress the salad.
В это время сделайте заправку: хорошо перемешайте оливковое масло, рисовый уксус, соевый соус и мед. После того как киноа сварится и чуть остынет, нарежьте овощи, выложите все ингредиенты на тарелку и заправьте салат.
To make the appetizer look more professional, cut cucumbers and avocados into slices no more than 5-7 mm thick, and cherry tomatoes in half, mix them with quinoa and place on the greens.
Чтобы закуска выглядела профессиональнее, порежьте огурцы и авокадо на слайсы толщиной не более 5-7 мм, а помидоры черри пополам, перемешайте их с киноа и выложите на зелень.