Wash mushrooms, limes, cherry tomatoes and other vegetables and necessary spices.
Помойте грибы, лайм, помидоры черри и остальные овощи и необходимые специи.
Slice the mushrooms into not too thin slices, cut the cherry tomatoes in half. After the chicken broth boils, add all the spices to it except Tom Yam paste. Cook for a couple of minutes over low heat.
Нарежьте грибы не слишком тонкими слайсами, черри разрежьте пополам. После того как куриный бульон закипит, добавьте к нему все специи, кроме пасты Том Ям. Варите пару минут на небольшом огне.
Next, add the Tom Yam paste and mushrooms and cook again for a couple of minutes, then pour in the coconut milk and cook for 2 minutes. At the end, add the cherry tomatoes and shrimp and cook for a couple of minutes. Garnish with cilantro.
Далее добавьте пасту Том Ям и грибы и снова поварите пару минут, после этого влейте кокосовое молоко и так же варите 2 минуты. В конце добавьте черри и креветки и тоже поварите пару минут. Украсьте кинзой.
It is traditional to serve Tom Yum with rice, so boil the white rice and serve it in separate small bowls with a slice of lemon or lime.
Традиционно принято подавать Том Ям с рисом, поэтому отварите белый рис и подавайте его в отдельных небольших пиалах с кусочком лимона или лайма.