Wash all the vegetables, remove the shell and intestines from the shrimp. Crush the roasted peanuts.
Помойте все овощи, очистите креветки от панциря и кишки. Раздробите жаренный арахис.
Boil the rice in salted water and when it has cooled, transfer it to a bowl and add shrimp to it, after dipping them in boiling water for a minute.
В подсоленной воде сварите рис и когда он остынет, переложите в миску и добавьте к нему креветки, предварительно опустив их в кипяток на минуту.
Cut the zucchini, onion, bell pepper and broccoli into small cubes, heat the olive oil in a frying pan and fry the vegetables until golden brown. Place them in a bowl with the rice and shrimp.
Нарежьте кабачок, лук, болгарский перец и брокколи небольшими кубиками, разогрейте на сковороде оливковое масло и поджарьте на нем овощи до золотистого оттенка. Переложите их в миску с рисом и креветками.
Beat the eggs and make an omelette out of them. Chop it finely and add it to the bowl too. Heat the Thai sauce in a frying pan, pour it and soy sauce over all the ingredients. Place the roasted peanuts in a bowl as well.
Взбейте яйца и сделайте из них омлет. Мелко нарежьте его и тоже добавьте в миску. Подогрейте на сковороде тайский соус, им и соевым соусом полейте все ингредиенты. Жаренный арахис также насыпьте в миску.
Mix everything carefully. Soak rice paper in warm water and place on a cutting board. Place the filling on the rice and roll it into a roll using the same technique as cabbage rolls.
Аккуратно все перемешайте. Размочите рисовую бумагу в теплой воде и положите на разделочную доску. Выложите на рис начинку и скрутите в рулет, по той же технике, что и голубцы.
You can experiment with fillings and serve several types of spring rolls: with chicken, with crab sticks, and with any vegetables of your choice.
Можно поэкспериментировать с начинками и подать несколько видов спринг-роллов: с курицей, с крабовыми палочками, а также с любыми овощами на ваш вкус.