Cut the turkey fillet into steaks and pound. Wash the tomatoes. Cut the bread into medium-thick slices.
Филе индейки нарежьте стейками и отбейте. Помидоры помойте. Хлеб нарежьте на ломтики средней толщины.
Season the turkey chops with salt and pepper and place on a baking sheet greased with vegetable oil. Place tomato slices on top of the meat, sprinkle with cheese and place in a hot oven for 15 minutes. Bake at 200℃.
Отбивные из индейки посолите, поперчите, выложите на противень, смазанный растительным маслом. Сверху на мясо положите кружочки помидор, посыпьте сыром и поставьте в горячую духовку на 15 минут. Запекайте при 200 ℃.
Place the baked fillet on slices of bread and sprinkle with chopped herbs.
Запеченное филе положите на ломтики хлеба, посыпьте рубленой зеленью.
Serve with your favorite beverage for breakfast or snack.
Подавайте с любимым напитком на завтрак или перекус.