Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. If necessary, grind the chicken meat through a meat grinder, grind the cereal flakes in a coffee grinder or blender, peel the onions and rinse with running water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. По необходимости измельчите куриное мясо через мясорубку, злаковые хлопья измельчите в кофемолке или блендере, лук очистите от шелухи и промойте проточной водой от мусора и грязи.
Place the minced chicken in a deep plate, add chopped cereal flakes, cream, finely chopped onion, salt and dill. Mix all ingredients thoroughly and set aside for 15 minutes to compact the minced meat.
Куриный фарш поместите в глубокую тарелку, добавьте к нему измельченные злаковые хлопья, сливки, мелко нарезанный лук, соль и укроп. Тщательно перемешайте все ингредиенты и отложите в сторону на 15 минут для уплотнения фарша.
After the time has passed, start forming the cutlets; to do this, take a small amount of minced meat and form it into a meat ball. Roll it in breadcrumbs and place in a frying pan heated with oil. Follow similar steps with all the minced meat. Fry the cutlets on both sides for 4-5 minutes until golden brown. Place the finished cutlets on a paper towel to absorb excess oil.
По истечении времени приступайте к формированию котлет, для этого возьмите небольшое количество фарша и сформируйте из него мясной шарик. Обваляйте его в панировочных сухарях и положите на разогретую с маслом сковороду. Проделайте аналогичные шаги со всем фаршем. Котлеты обжаривайте с обеих сторон по 4-5 минут до появления румяной корочки. Готовые котлеты выложите на бумажное полотенце для впитывания лишнего масла.
Serve healthy cutlets made from minced chicken and cereal flakes hot, accompanied by a side dish of rice, mashed potatoes or pasta and a salad of fresh vegetables and herbs.
Полезные котлеты из куриного фарша и злаковых хлопьев подавайте в горячем виде, дополнив гарниром из риса, картофельного пюре или макаронных изделий и салатом из свежих овощей и зелени.