Wash the chicken fillet under cold running water and dry with a paper towel. Peel the garlic and, together with the dill, rinse with water to remove debris and dirt.
Куриное филе помойте проточной холодной водой и обсушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите от шелухи, вместе с укропом ополосните водой от мусора и грязи.
In a deep bowl, combine cottage cheese, sour cream, finely chopped dill and garlic. Add salt and pepper to the curd mass and mix the curd filling thoroughly until smooth.
В глубокой миске соедините творог, сметану, мелкорубленный укроп и чеснок. Добавьте к творожной массе соль и перец и тщательно перемешайте творожную начинку до получения однородной массы.
Cut the prepared chicken fillet crosswise, without cutting all the way through, and open it like a book. Salt and season the meat on all sides with chicken spices, place the curd filling with garlic inside and cover with the other half of the chicken fillet.
Подготовленное куриное филе разрежьте поперек, не дорезая до конца, и раскройте как книжку. Посолите и приправьте специями для курицы мясо со всех сторон, выложите внутрь творожную начинку с чесноком и накройте второй половинкой куриного филе.
Brush the chicken with vegetable oil on each side, transfer to a baking dish and secure the edges with toothpicks. Place chicken breasts with cottage cheese in an oven preheated to 200°C for 30-50 minutes until lightly browned.
Смажьте курицу растительным маслом с каждой стороны, переложите в форму для запекания и закрепите края зубочистками. Отправьте куриные грудки с творогом в духовую печь, разогретую до 200 °С, на 30-50 минут до появления легкой румяности.
Serve nutritious chicken breasts stuffed with curd and garlic filling hot, accompanied by a salad of fresh vegetables and herbs.
Питательные куриные грудки, фаршированные творожно-чесночной начинкой, подавайте в горячем виде, дополнив салатом из свежих овощей и зелени.