Rinse the fish steaks with water and dry with a paper towel, wash the orange and lemon.
Стейки рыбы ополосните водой и обсушите бумажным полотенцем, апельсин и лимон помойте.
Squeeze the juice from the orange and lemon and combine in one bowl. Add mustard to it and stir until smooth.
Выжмите из апельсина и лимона сок, соедините в одной миске. Добавьте к нему горчицу и перемешайте до однородности.
Season the red fish steaks with salt and pepper. Pour some of the prepared marinade over the fish. Let marinate for 10-15 minutes.
Стейки красной рыбы натрите солью и перцем. Залейте рыбу частью приготовленного маринада. Дайте помариноваться 10-15 минут.
Cover the baking sheet in which the fish will be baked with foil and place the remaining orange and lemon slices on it. Place the marinated fish on top and pour the remaining marinade over it. Place the dish in the oven, preheated to 180°C, and bake for 15-25 minutes until golden brown.
Противень, в котором будет запекаться рыба, застелите фольгой и выложите на нее дольки оставшегося апельсина и лимона. Сверху выложите замариновавшуюся рыбу и полейте ее оставшимся маринадом. Отправьте блюдо в духовку, разогретую до 180 °С, на 15-25 минут запекаться до румяности.
Serve the salmon with orange-lemon sauce hot, sprinkled with soy sauce and garnished with toasted sesame seeds.
Семгу под апельсиново-лимонным соусом подавайте в горячем виде, сбрызнув соевым соусом и украсив жареными семенами кунжута.