Separate the chicken meat from the bones, rinse with water and dry with a paper towel.
Куриное мясо отделите от костей, помойте водой и обсушите бумажным полотенцем.
Rub the prepared chicken fillet with salt and pepper, sprinkle with dried basil and leave to marinate for 20 minutes. Then place the chicken breast into a baking sleeve, tie the ends of the sleeve tightly and make several punctures in it. Place the meat in the sleeve into a mold and place the dish in an oven preheated to 200 °C and bake for 30-50 minutes.
Подготовленное куриное филе натрите солью и перцем, посыпьте сушеным базиликом и оставьте мариноваться на 20 минут. Затем куриную грудку переложите в рукав для запекания, плотно завяжите концы рукава и сделайте в нем несколько проколов. Переложите мясо в рукаве в форму и отправьте блюдо в духовую печь, разогретую до 200 °С, запекаться в течение 30-50 минут.
Serve nutritious chicken breast baked with spices in the sleeve hot, cut into portions and complemented with a side dish of rice, mashed potatoes or pasta.
Питательную куриную грудку, запеченную со специями в рукаве, подавайте в горячем виде, разрезав на порционные кусочки и дополнив гарниром из риса, картофельного пюре или макаронных изделий.