Peel and coarsely chop the zucchini, onion, carrots, and celery stalk. Peel and chop the garlic and ginger. Grate Parmesan on a fine grater.
Очистите и крупно нарежьте цукини, лук, морковь, стебель сельдерея. Очистите и измельчите чеснок и имбирь. На мелкой терке натрите пармезан.
Place the zucchini, onion, carrots, ginger, garlic and celery stalk in a saucepan. Fill with water (or broth) and cook until half cooked.
Сложите цукини, лук, морковь, имбирь, чеснок и стебель сельдерея в кастрюлю. Залейте водой (или бульоном) и сварите до полуготовности.
Add chicken fillet to the boiling broth and cook for 15 minutes, add salt and pepper. Then remove the fillet and puree the vegetables.
Добавьте в кипящий бульон куриное филе и варите в течение 15 минут, посолите и поперчите. После достаньте филе и пюрируйте овощи.
Gradually add grated Parmesan cheese to the soup, stirring until smooth, adding butter if desired.
Постепенно вводите в суп тертый пармезан, перемешивая до однородности, по желанию добавьте сливочное масло.
Cut the chicken fillet into cubes and add to the soup.
Нарежьте кубиками куриное филе и добавьте в суп.