Thaw pre-cooked shrimp and clean them well, wash all fruits and vegetables, and peel the onions.
Разморозьте заранее сваренные креветки и хорошо очистите их, помойте все фрукты и овощи, лук очистите от шелухи.
Peel the mango and cut it into cubes. Cut the onion into half rings, finely chop the garlic. Cut the pepper into rings and remove the seeds if necessary.
Снимите с манго кожуру и порежьте его на кубики. Лук нарежьте полукольцами, чеснок мелко порубите. Перец нарежьте кольцами и по необходимости достаньте из него семена.
For dressing, mix soy sauce, lime and chili sauce. Lightly fry the onion until golden brown and add shrimp, pepper and garlic to it.
Для заправки смешайте соевый соус, лайм и соус чили. Слегка обжарьте лук до золотистого оттенка и добавьте к нему креветки, перец и чеснок.
Pour the prepared dressing into the pan, fry and stir all ingredients for about 3-5 minutes until the shrimp turn pink. Next, add mango to them for just a minute so that the fruit warms up.
Залейте на сковороду готовую заправку, жарьте и перемешивайте все ингредиенты примерно 3-5 минут, пока креветки не порозовеют. Далее добавьте к ним манго буквально на минуту, чтобы фрукт прогрелся.
To present the dish beautifully and further enhance its flavor, serve the shrimp with a side dish - white or brown rice is perfect. You can also add a slice of lime or lemon to the plate to drizzle the juice over the shrimp and garnish.
Чтобы красиво подать блюдо и еще сильнее насытить его вкус, подавайте креветки с гарниром – отлично подойдет белый или бурый рис. На тарелку также можно добавить кусочек лайма или лимона, чтобы поливать соком креветки и гарнир.