Cut the fish into large cubes. Wash the zucchini and cut into medium-sized cubes. Chop the garlic and parsley with a knife. Remove the mozzarella from the refrigerator in advance, cut it and let it warm to room temperature.
Рыбу порежьте крупными кубиками. Кабачок помойте и порежьте кубиками среднего размера. Чеснок и петрушку измельчите ножом. Моцареллу заранее достаньте из холодильника, порежьте и дайте согреться до комнатной температуры.
Pour penne pasta into boiling water, add salt, add a little olive oil, and cook according to the recommendations on the package.
В кипящую воду всыпьте пасту пенне, посолите, влейте немного оливкового масла, готовьте в соответствии с рекомендацией на упаковке.
Place pieces of trout and zucchini in a frying pan with heated oil. Fry for 5 minutes, stirring. Add garlic, parsley and wine, stir and cook for 1 minute. Pour in the cream and cook until the sauce thickens.
На сковороду с разогретым маслом положите кусочки форели и кабачки. Жарьте 5 минут перемешивая. Добавьте чеснок, петрушку и вино, перемешайте и готовьте 1 минуту. Влейте сливки и готовьте, пока соус не загустеет.
Drain the finished penne pasta in a colander, then place it in the pan with the trout and zucchini. Stir gently and simmer for 1 minute until the pasta is soaked in the sauce. Place on a plate and sprinkle with mozzarella.
Готовую пасту пенне откиньте на дуршлаг, затем выложите в сковороду к форели с кабачком. Аккуратно перемешайте, потомите 1 минуту, чтобы паста пропиталась соусом. Выложите в тарелку, посыпьте моцареллой.
Trout with penne pasta, garnish with olives and serve with white wine.
Форель с пастой пенне, украсьте маслинами и подавайте к белому вину.