Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Remove the chicken breast from the bone and rinse under cold running water. Peel the bell pepper from the core and seeds and rinse with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриную грудку отделите от кости и промойте проточной холодной водой. Болгарский перец очистите от сердцевины и семян и ополосните водой от мусора и грязи.
Place the chicken fillet in a pan of salted water and cook over medium heat for 30 minutes until tender. When the time is up, remove the meat from the broth, place it on a plate and let it cool. While the meat is cooking, hard boil the eggs in a separate pan and peel them.
Куриное филе поместите в кастрюлю с подсоленной водой и варите на среднем огне в течение 30 минут до готовности. По истечении времени извлеките мясо из бульона, выложите на тарелку и дайте ему остыть. Пока будет вариться мясо, в отдельной кастрюлю сварите яйца в крутую и очистите от скорлупы.
Cut the boiled chicken fillet into medium-sized cubes and place in a salad bowl. Cut the Korean carrots into a slightly smaller size than they are ready-made and place them in a salad bowl with the meat. Cut fresh cucumber and bell pepper into thin strips, chop boiled chicken eggs into medium cubes and transfer the ingredients to a salad bowl. Add mayonnaise to the meat and vegetables and mix the salad thoroughly to saturate all the ingredients.
Отваренное куриное филе нарежьте кубиками среднего размера и переложите в салатницу. Морковь по-корейски нарежьте немного меньшего размера, чем она есть в готовом виде и переложите в салатницу к мясу. Свежий огурец и болгарский перец нарежьте тонкой соломкой, отваренные куриные яйца измельчите средними кубиками и переложите ингредиенты в салатницу. Добавьте к мясу с овощами майонез и тщательно перемешайте салат для пропитывания всех ингредиентов.
Serve the original salad with boiled chicken breast and carrots in Korean as an independent dish, sprinkling the salad with lemon juice and garnishing with fried sesame seeds.
Оригинальный салат с отварной куриной грудкой и морковью по-корейски подавайте в качестве самостоятельного блюда, сбрызнув салат соком лимона и украсив жареными семенами кунжута.