Cut the bread into small rectangles of the same size. Wash the kiwi, peel and cut into slices. Wash the mint sprigs and dry with a napkin. Cut the herring fillet into pieces slightly smaller than the size of bread. It is better to take kiwi with sourness.
Хлеб порежьте на маленькие прямоугольники одинакового размера. Киви помойте, очистите и порежьте на кружочки. Веточки мяты помойте и просушите салфеткой. Филе сельди порежьте на кусочки чуть меньше размера хлеба. Лучше брать киви с кислинкой.
Spread the bread with cream cheese. Place a slice of kiwi on the cheese, then the herring. Top with mint.
Намажьте хлеб сливочным сыром. Положите на сыр кружочек киви, затем сельдь. Сверху украсьте мятой.
Serve herring canapés with special canape forks, then you can eat them without getting your hands dirty.
Канапе из сельди подайте со специальными вилочками для канапе, тогда их можно есть, не испачкав руки.