Peel the corn and garlic. Remove the zest from the orange and lime.
Кукурузу и чеснок очистите. Снимите цедру апельсина и лайма.
Boil the corn and cut into 2-3 pieces. Heat a grill pan and brown the corn on each side. Marinate the shrimp in spices. Add zest, crushed garlic and stir. Place the shrimp on the grill pan and fry until done.
Кукурузу отварите и разрежьте на 2-3 части. Разогрейте сковороду гриль и обжарьте кукурузу с каждой стороны. Замаринуйте креветки в специях. Добавьте цедру, давленный чеснок и перемешайте. Выложите креветки на сковороду гриль и обжарьте до готовности.
Prepare the sauce. Combine mustard, yolk, lime juice and butter in a bowl, beat with a blender until smooth. Add chili to the resulting sauce and stir. Serve shrimp along with corn and sauce.
Приготовьте соус. Соедините в чаше горчицу, желток, лаймовый сок и масло, взбейте блендером до однородного состояния. В получившийся соус добавьте чили и перемешайте. Подавайте креветки вместе с кукурузой и соусом.
Place the finished dish on a serving plate, garnish with a sprig of dill and serve with chilled wine.
Готовое блюдо выложите на сервировочное блюдо, украсьте веточкой укропа и подавайте с охлажденным вином.