Rinse all the products well, peel the cooked defrosted shrimp, grate the zest of the lemon or lime and squeeze out the juice in advance. Cut the zucchini into thin pieces, chop some chili and peel the grains.
Хорошо промойте все продукты, почистите сваренные размороженные креветки, натрите цедру лимона или лайма и заранее выжмите его сок. Цуккини порежьте тонкими кусочками, нарежьте немного чили и почистите от зерен.
Pour vegetable oil into a hot frying pan and add shrimp. Next, add zest, ginger, pepper and coriander to them, mix. After a couple of minutes, when the shrimp are slightly fried, remove them from the heat for half a minute.
На раскаленную сковороду налейте растительное масло, выложите креветки. Далее добавьте к ним цедру, имбирь, перец и кориандр, перемешайте. Через пару минут, когда креветки слегка поджарятся, уберите их с огня на полминуты.
Next, start frying again, place the zucchini on top and pour citrus juice over them. Mix all the contents of the pan and fry for a few minutes to keep the vegetables crispy.
Далее снова начинайте жарить, выложите сверху выложите цукини и полейте их цитрусовым соком. Все содержимое сковороды смешайте и жарьте несколько минут, чтобы овощи остались хрустящими.
Remove the pan from the heat, add soy sauce to the salad and stir. Place the dish in a salad bowl or deep plate and garnish with herbs.
Снимите сковороду с огня, добавьте в салат соевый соус и перемешайте. Выложите блюдо в салатницу или глубокую тарелку, украсьте зеленью.
To surprise your guests, you should prepare the dish exactly as in the original. This way, guests will be able to get much closer to the work of the incredible English chef Jamie Oliver!
Чтобы удивить своих гостей следует готовить блюдо точно, как в оригинале. Так гости смогут намного ближе соприкоснуться с творчеством невероятного английского шеф-повара Джейми Оливера!