Wash and peel the vegetables. Chop the onion, garlic and celery, cut the potatoes into medium cubes.
Помойте и очистите овощи. Измельчите лук, чеснок и сельдерей, картофель нарежьте средними кубиками.
In a frying pan heated with oil, fry the onion and celery until golden brown.
На разогретой с маслом сковороде обжарьте лук и сельдерей до золотистого цвета.
Place the potatoes in a saucepan, add broth and cook for 10-15 minutes until tender.
Картофель поместите в кастрюлю, залейте бульоном и варите 10-15 минут до готовности.
Add garlic to the vegetables in the pan and fry for another 1 minute. Then add the vegetables to the potatoes, puree everything together using a blender, add salt and pepper and cook for another 5 minutes.
К овощам в сковороде добавьте чеснок и обжаривайте еще 1 минуту. Затем добавьте овощи к картофелю, пюрируйте все вместе с помощью блендера, посолите, поперчите и варите еще 5 минут.