Thaw the fillet and cut into pieces. Peel the onions and carrots and cut them in any way. Hard boil the egg, peel and cut.
Филе разморозьте и разрежьте на куски. Лук и морковь почистите, порежьте любым способом. Яйцо сварите вкрутую, очистите и порежьте.
In a frying pan with vegetable oil, fry the onions and carrots, stirring. Place the fish pieces with the vegetables, add salt and pepper, add water and simmer for 15 minutes under the lid. Don't forget to stir.
На сковороде с растительным маслом обжарьте лук с морковью, помешивая. Куски рыбы положите к овощам, посолите, посыпьте перцем, влейте воду и тушите 15 минут под крышкой. Не забывайте мешать.
Place the finished fish and vegetables in a deep bowl, add the egg, olive oil and grind everything with a submersible blender. Place the pate in a container and let it cool in the refrigerator for 1-2 hours.
Готовую рыбу с овощами переложите в глубокую чашу, добавьте яйцо, оливковое масло и все измельчите погружным блендером. Паштет переложите в контейнер и дайте охладиться в холодильнике 1-2 часа.
Spread fish pate on toast, garnish with dill sprigs and place on lettuce leaves.
Рыбный паштет намажьте на тосты, украсьте веточками укропа и выложите на листья салата.