Peel and wash the carrots and onions. Cut the onion into half rings, grate the carrots into strips. Peel the pollock a little with a knife and rinse with water. Cut along the ridge, remove bones and fins, and then cut it into portions. Peel the inside of the bell pepper, wash it and cut it in any way you like. Peel the garlic.
Морковь и лук очистите, помойте. Лук нарежьте полукольцами, морковь натрите соломкой. Минтай почистите немного ножом, сполосните водой. Разрежьте вдоль хребта, удалите кости и плавники, а затем порежьте ее порционными кусками. Болгарский перец почистите внутри, помойте и порежьте любым способом. Чеснок очистите от шелухи.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the carrots and onions, covering the pan with a lid, for 3 minutes.
На сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте морковь с луком, накрыв сковороду крышкой, 3 минуты.
Sprinkle the fish pieces with salt and pepper, roll in flour and fry in vegetable oil until half cooked.
Кусочки рыбы посыпьте солью, перцем, обваляйте в муке и поджарьте на растительном масле до полуготовности.
For the sauce: Chop the bell pepper and garlic in a mixer bowl. Add cumin, salt, black pepper, pour in tomato juice.
Для соуса: в чаше миксера измельчите сладкий перец и чеснок. Добавьте тмин, соль, черный перец, влейте томатный сок.
Place half the carrots and onions in a deep frying pan with a thick bottom or a cauldron, then the fried fish and the rest of the carrots and onions on top. Place the bay leaf and pour the sauce over everything. Simmer for 30 minutes, covered, over low heat. Place the finished dish in a porcelain or glass container and refrigerate for 8 hours to soak the fish.
В глубокую сковороду с толстым дном или казан выложите половину моркови с луком, затем обжаренную рыбу и сверху остальную морковь с луком. Положите лавровый лист и залейте все соусом. Тушите 30 минут под крышкой на малом огне. Готовое блюдо выложите в фарфоровую или стеклянную емкость и поставьте в холодильник на 8 часов, чтобы рыба пропиталась.
Fish in red marinade with vegetables can be served as a cold appetizer, or hot with a side dish.
Рыбу в красном маринаде с овощами можно подавать как холодную закуску, а можно и в горячем виде с гарниром.