Peel the cooked shrimp, peel the garlic and rinse. Also wash the orange and lemon and squeeze the juice out of them.
Очистите сваренные креветки, почистите чеснок и промойте. Также помойте апельсин и лимон и выжмите из них сок.
Marinate the shrimp in soy sauce for 5 minutes, then drain the liquid and pour lemon juice over the shrimp. Finely chop the garlic and fry it in vegetable oil until golden brown.
Креветки маринуйте в соевом соусе 5 минут, после этого слейте жидкость и полейте креветки лимонным соком. Мелко порубите чеснок и поджарьте его на растительном масле до золотистого оттенка.
Add shrimp to the garlic in the pan, fry lightly and pour the squeezed orange juice over them. Simmer until the liquid has evaporated and only the finished thick sauce remains.
К чесноку на сковороду добавьте креветки, слегка обжарьте и вылейте к ним выжатый апельсиновый сок. Тушите до тех пор, пока жидкость не испарится и останется только готовый густой соус.
Since the main dish in Thailand is rice, boil it and serve it in a separate large dish, and also serve various vegetables on small plates.
Так как главное блюдо в Таиланде – это рис, отварите его и подавайте в отдельном большом блюде, а также на небольших тарелках подайте различные овощи.