Preheat the oven to 180ºC. Cut the butter into pieces.
Разогрейте духовку до 180ºС. Масло нарежьте кусочками.
Pour flour, baking powder, salt into a blender bowl, and add pieces of butter. Grind until crumbly. Beat the egg, add honey, vanillin, lavender. Mix thoroughly again. Form into a ball, wrap in cling film, and refrigerate for 15-20 minutes.
В чашу для блендера всыпьте муку, разрыхлитель, соль, выложите кусочки масла. Измельчите до крошки. Вбейте яйцо, добавьте мед, ванилин, лаванду. Еще раз тщательно смешайте. Сформируйте шар, оберните пищевой пленкой, уберите в холодильник на 15-20 минут.
Roll out the dough on a floured surface. Using special cutters, cut out cookies. Line a baking sheet with parchment. Lay out the cookies. Place in a preheated oven for 10-15 minutes until golden.
Раскатайте тесто на присыпанной мукой поверхности. При помощи специальных формочек вырежьте печенье. Застелите пергаментом противень. Выложите печенье. Отправьте в разогретую духовку на 10-15 минут до золотистости.
Serve the cookies chilled for tea, sprinkle with powdered sugar.
Подавайте печенье охлажденным к чаю, посыпьте сахарной пудрой.