Remove the skin from the breast, cut out the bone, separating the fillet. Cut the fillet into large cubes. Grate the cheese on a medium grater.
С грудки снимите кожу, вырежьте кость, отделяя филе. Филе нарежьте крупными кубиками. Сыр натрите на средней терке.
Prepare the marinade: mix vegetable oil, soy sauce, honey, and freshly ground pepper in a cup. Place the fillet pieces in a bowl, pour over the marinade, tear off the thyme leaves, mix well, cover with cling film and put in the refrigerator for 1 hour.
Приготовьте маринад: в чашке смешайте растительное масло, соевый соус, мед, свежемолотый перец. Положите кусочки филе в миску, полейте маринадом, оборвите к ним листочки тимьяна, хорошо перемешайте, закройте пищевой пленкой и уберите в холодильник на 1 час.
Place the chicken fillet in a baking dish. Cover the top with foil and place in a hot oven for 25-35 minutes. Bake at 180°C.
Выложите куриное филе в форму для запекания. Сверху накройте фольгой и поставьте в горячую духовку на 25-35 минут. Запекайте при температуре 180 °С.
Take out the pan, remove the foil, pour the juice formed at the bottom of the pan over the meat, sprinkle with cheese and place in the oven, without covering with foil, to melt the cheese for 5 minutes.
Достаньте форму, снимите фольгу, полейте мясо соком, образовавшимся на дне формы, посыпьте сыром и поставьте в духовку, не накрывая фольгой, чтоб расплавился сыр, на 5 минут.
Place the baked chicken fillet on a plate and sprinkle with chopped herbs.
Выложите запеченное куриное филе на тарелку, посыпьте измельченной зеленью.