Place the peas in boiling water and cook for 5 minutes. Peel and chop the garlic. Sift the flour and heat the milk. Prepare your blender.
Выложите горох в кипящую воду и проварите в течение 5 минут. Очистите и измельчите чеснок. Просейте муку и подогрейте молоко. Подготовьте блендер.
Melt the butter in a saucepan. Stirring constantly, add flour to the butter and cook until the mixture is browned. While continuing to stir, pour in the milk. Cook until thickened.
В кастрюле растопите сливочное масло. Постоянно помешивая, добавляйте к маслу муку и готовьте, пока смесь не зарумянится. Продолжая помешивать, влейте молоко. Готовьте до загустения.
Add the peas and puree the mixture using a blender. Season with salt, pepper, stir and serve.
Добавьте горошек и пюрируйте смесь с помощью блендера. Посолите, поперчите, перемешайте и подавайте.