Boil the eggs for 10 minutes and cool in water. Peel the garlic. Wash the tomato and cut into slices. Using a sharp knife, cut the chicken breast into nice, even slices.
Яйца отварите в течение 10 минут и охладите в воде. Чеснок очистите. Помидор помойте и нарежьте кружочками. Куриную грудку нарежьте острым ножом на красивые, ровные ломтики.
Peel the eggs, grate on a fine grater, add mayonnaise, garlic passed through a press and mix. Place white bread in a hot frying pan without oil and dry on both sides.
Яйца очистите, натрите на мелкой терке, добавьте майонез, пропущенный через пресс чеснок и перемешайте. Белый хлеб положите на горячую сковороду без масла и подсушите с обеих сторон.
Place the egg filling on the bread and smooth it out with a knife blade. Conditionally divide the sandwich into two parts, place tomato slices on one, and chicken slices on the other.
На хлеб положите яичную начинку, разровняйте лезвием ножа. Условно разделив бутерброд на две части, на одну выложите кружочки помидоров, на другую — ломтики курицы.
Place sandwiches on lettuce leaves and serve with tea.
Уложите бутерброды на листья салата и подавайте к чаю.