Boil the shrimp, peel them, remove the heads, tails and intestinal veins.
Отварите креветки, очистите их от панциря, удалите головы, хвосты и кишечные вены.
In a preheated frying pan, combine teriyaki sauce, honey, sesame oil and chili pepper. Bring the sauce to a boil, reduce heat.
На разогретой сковороде смешайте соус терияки, мед, кунжутное масло и перец чили. Доведите соус до кипения, убавьте огонь.
Dip shrimp in teriyaki sauce with honey and sesame oil. Place the shrimp on skewers, fry for 4-5 minutes in a frying pan, turning constantly. Remove the shrimp skewers from the pan and sprinkle with sesame seeds.
Окуните креветки в соус из терияки с медом и кунжутным маслом. Наденьте креветки на шпажки, жарьте 4-5 минут на сковороде, постоянно переворачивайте. Снимите со сковороды шпажки с креветками, посыпьте кунжутом.
Garnish the finished shrimp with lime slices.
Готовые креветки украсьте кусочками лайма.