Defrost the dough. Cut the smoked salmon into small cubes, removing all the bones. Grate the feta using a coarse grater.
Тесто разморозьте. Копченый лосось порежьте мелкими кубиками, удаляя все косточки. Фету потрите на крупную терку.
Place the chopped fish in a bowl, sprinkle with garlic, pepper and stir.
В миску положите порезанную рыбу, посыпьте чесноком, перцем и перемешайте.
Sprinkle the dough with flour, roll it out a little, cut into squares. Place a spoonful of smoked fish filling in the middle of each and sprinkle with grated feta. Connect all the corners of the square at the top and press firmly.
Тесто присыпьте мукой, немного раскатайте, нарежьте на квадраты. На середину каждого положите ложку начинки из копченой рыбы, посыпьте тертой фетой. Все уголки квадрата соедините сверху и крепко прижмите.
Turn on the oven to preheat. Line a baking sheet with parchment paper. Place the dough products on paper, brush with yolk and bake at 180 ℃ for 20 minutes.
Включите духовку на разогрев. Противень застелите пергаментной бумагой. Выложите изделия из теста на бумагу, смажьте желтком и запекайте при 180 ℃ 20 минут.
Smoked salmon puffs are a great appetizer to go with a glass of beer.
Слойки с копченым лососем отличная закуска к бокалу пива.