Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Clean the fish from the insides, remove the head, tail and fins, wash with running water and dry with a paper towel. Peel the bell peppers from seeds, peel the onions, rinse the vegetables with water to remove debris and dirt.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Рыбу очистите от внутренностей, удалите голову, хвост и плавники, вымойте проточной водой и обсушите бумажным полотенцем. Болгарский перец очистите от семян, лук очистите от шелухи, промойте овощи водой от мусора и грязи.
Cut the cleaned and washed fish into medium-sized pieces, rub with salt and pepper, roll in flour and fry the fish in a frying pan with butter on both sides until golden brown.
Очищенную и вымытую рыбу нарежьте кусочками среднего размера, натрите солью и перцем, обваляйте в муке и обжаривайте рыбу на сковороде с маслом с обеих сторон до появления румяности.
Cut the peeled pepper into thin strips, cut the onion into thin half rings and place the vegetables in a frying pan to fry until soft. Add mustard to the vegetables and continue frying them for about 2 minutes.
Очищенный перец нарежьте тонкой соломкой, лук нарежьте тонкими полукольцами и отправьте овощи в сковороду обжариваться до состояния мягкости. Присоедините к овощам горчицу и продолжайте обжаривать их около 2 минут.
Place the finished fried fish in a refractory dish, place fried vegetables on top of the fish, pour a small amount of boiling water over the dish and place the dish in a preheated oven for 15 minutes to simmer.
Готовую жареную рыбу переложите в огнеупорную форму, сверху на рыбу уложите обжаренные овощи, залейте блюдо небольшим количеством кипятка и оправьте блюдо в разогретую духовую печь на 15 минут для тушения.
Serve fried hake baked with onions and bell peppers hot, complementing the dish with a side dish of rice, mashed potatoes or pasta.
Жареного хека, запеченного с луком и болгарским перцем, подавайте в горячем виде, дополнив блюдо гарниром из риса, картофельного пюре или макарон.