Thaw the shrimp and peel them, remove the heads, tails and intestinal veins. Peel the onion.
Разморозьте креветки и очистите их от панциря, удалите головы, хвосты и кишечные вены. Очистите лук.
Cut the onion into small slices. Heat sunflower oil in a saucepan and fry the onion. Add peeled shrimp and sriracha sauce. Mix the ingredients and cover the saucepan with a lid. Cook over moderate heat for 5-6 minutes, stirring occasionally. Serve hot.
Лук нарежьте небольшими дольками. Разогрейте в сотейнике подсолнечное масло и обжарьте лук. Добавьте очищенные креветки и соус шрирача. Перемешайте ингредиенты и закройте сотейник крышкой. Готовьте на умеренном огне 5-6 минут, периодически помешивая. Подавайте в горячем виде.
Place the shrimp on a serving plate, pour over the sauce and serve with jasmine rice.
Выложите креветки на сервировочную тарелку, полейте соусом и подавайте с жасминовым рисом.