Thaw the shrimp, remove the shells. heads, tails and intestinal veins. Peel the garlic.
Разморозьте креветки, удалите панцири. головы, хвосты и кишечные вены. Очистите чеснок.
Prepare the sauce: place half the garlic, lemon juice, olive oil and herbs in a blender bowl. Grind until smooth, add pepper and salt to taste. Grate the cheese separately on a fine grater.
Приготовьте соус: в чашу блендера поместите половину чеснока, сок лимона, оливковое масло и зелень. Измельчите до однородного состояния, добавьте перец и соль по вкусу. На мелкой терке отдельно натрите сыр.
In heated butter, fry the garlic and chili peppers for 1 minute. Add the seafood and fry over high heat until the shrimp turn pink. Then add the prepared sauce, stir and cook for another 1 minute.
В разогретом сливочном масле обжарьте чеснок и перец чили в течение 1 минуты. Выложите морепродукты и обжарьте на сильном огне, чтобы креветки стали розового цвета. После добавьте приготовленный соус, перемешайте и готовьте еще 1 минуту.
Heat the cream and pour it into the shrimp. Add 50 ml of boiling water. Bring the cream to a boil, add salt and pepper to the dish and cook for another 1 minute. Then add the cheese, stir and cook until the cheese has melted.
Подогрейте сливки и влейте их в креветки. Добавьте 50 мл кипятка. Доведите сливки до кипения, посолите и поперчите блюдо и готовьте еще 1 минуту. После добавьте сыр, перемешайте и готовьте, пока сыр не растает.
Place shrimp on a serving plate and serve with crusty baguette. Italians eat shrimp with pesto sauce, dipping pieces of baguette into it.
Выложите креветки на сервировочную тарелку и подавайте с хрустящим багетом. Итальянцы едят креветки с соусом песто, макая в него кусочки багета.