Prepare the ingredients required from the list in the recommended quantities. Rinse the chicken breast under running water, separate from the bone and dry with a paper towel. Melt the butter in a water bath or in the microwave until liquid.
Подготовьте необходимые по списку ингредиенты в рекомендуемом количестве. Куриную грудку промойте проточной водой, отделите от кости и обсушите бумажным полотенцем. Сливочное масло растопите на водяной бане или в микроволновке до жидкого состояния.
Cut the prepared chicken breast into medium-sized pieces, like chops, and beat each piece with a hammer. Take a sheet of parchment and cut it into pieces the size of the chops. In a small bowl, combine ground pepper with dried herbs and mix them thoroughly.
Подготовленную куриную грудку нарежьте кусочками среднего размера как на отбивные и отбейте каждый кусочек молотком. Возьмите лист пергамента и нарежьте его кусочками по размеру отбивных. В небольшой тарелке соедините молотый перец с сушеными травами и тщательно перемешайте их.
Start forming the chops in the parchment by brushing each piece of parchment with melted butter, then sprinkle the parchment with salt and spice mixture and place one piece of chicken breast on the parchment sheet. Brush the meat with butter and cover with a second sheet of parchment. Follow similar steps with all chops. Set the chops in the parchment aside to marinate for 10 minutes.
Приступайте к формированию отбивных в пергаменте, для этого растопленным маслом смажьте каждый листочек пергамента, затем присыпьте пергамент солью и смесью из специй и выложите на пергаментный лист один кусочек куриной грудки. Промажьте мясо сливочным маслом и накройте вторым листом пергамента. Проделайте аналогичные шаги со всеми отбивными. Отложите отбивные в пергаменте в сторону на 10 минут для маринования.
Start frying the chops; to do this, heat the frying pan well and place the chops in parchment on it. Fry them on each side for 3-4 minutes until done. Transfer the cooked chops to a platter, remove the parchment sheets and serve.
Приступайте к обжариванию отбивных, для этого хорошо разогрейте сковороду и выкладывайте на нее отбивные в пергаменте. Обжаривайте их с каждой стороны по 3-4 минуты до готовности. Переложите готовые отбивные на блюдо, удалите листы пергамента и подавайте к столу.
Serve dietary chicken chops in parchment in a frying pan hot, complementing the dish with any side dish or salad of fresh vegetables and herbs.
Диетические куриные отбивные в пергаменте на сковороде подавайте в горячем виде, дополнив блюдо любым гарниром или салатом из свежих овощей и зелени.