Peel all vegetables. Cut the zucchini into pieces of the same size, carrots into small cubes, onions and celery into small cubes. Chop the garlic.
Очистите все овощи. Кабачок нарежьте кусочками одного размера, морковь — небольшими кубиками, лук и сельдерей — мелкими кубиками. Измельчите чеснок.
In a frying pan with heated olive oil, fry the zucchini until golden brown (about 10 minutes). Add onion, carrots, celery and fry until golden brown. Then add the garlic and cook for another minute.
На сковороде с разогретым оливковым маслом обжарьте кабачок до золотистой корочки (примерно 10 минут). Выложите лук, морковь, сельдерей и обжаривайте до золотистого цвета. Затем добавьте чеснок и жарьте еще минуту.
Bring the broth to a boil, add vegetables to it and puree using a blender. Add salt and pepper, stir and cook for another 5 minutes, then serve.
Бульон доведите до кипения, переложите в него овощи и пюрируйте с помощью блендера. Добавьте соль, перец, перемешайте и варите еще 5 минут, затем подавайте.