Wash and peel the shrimp from the intestinal vein and shell, peel the garlic. Make the garlic sauce in advance: finely chop the dill, squeeze the garlic into it through a special press and combine everything with soft butter. Add salt, mix until smooth and give it a cylindrical shape using cling film. Place in the refrigerator for an hour.
Вымойте и очистите креветки от кишечной вены и панциря, почистите чеснок. Сделайте чесночный соус заранее: мелко нарубите укроп, выдавите к нему чеснок через специальный пресс и соедините все с мягким сливочным маслом. Посолите, смешайте до однородной массы и придайте ему цилиндрическую форму с помощью пищевой пленки. Уберите в холодильник на час.
Grease a baking dish with the resulting mixture and place peeled, salted shrimp on it. Place garlic butter on top of each shrimp.
Смажьте форму для выпекания получившейся массой и выложите на нее очищенные посоленные креветки. Сверху каждой креветки так же выложите чесночное масло.
Preheat the oven to 220°C and place the shrimp there for about 10 minutes. Afterwards, spread the slices of bread with garlic butter and also place in the oven for 3-5 minutes.
Разогрейте духовку до 220 °C и отправьте туда креветки примерно на 10 минут. После намажьте чесночным маслом ломтики хлеба и также отправьте в духовку на 3-5 минут.
Carefully place shrimp on toasted toast and serve as bruschetta.
Аккуратно выложите креветки на поджаренные тосты и подавайте в виде брускетт.