Peel the garlic. Wash the basil and tomato. Cut the tomato into slices, mozzarella into slices.
Чеснок почистите. Базилик и помидор помойте. Помидор нарежьте кружочками, моцареллу — ломтиками.
Grease a frying pan with olive oil and toast the bread on both sides. Transfer to a plate, let cool slightly and rub each piece of toasted bread with garlic on both sides.
Смажьте сковороду оливковым маслом и поджарьте на ней хлеб с двух сторон. Переложите на тарелку, дайте немного остыть и натрите каждый кусочек поджаренного хлеба чесноком с обеих из сторон.
Place tomato slices on a slice of toasted bread, then mozzarella. Finely chop the basil leaves and sprinkle them over the cheese. Cover the sandwich with the second slice of bread, press down with your hand and cut diagonally with a sharp knife to create two triangles.
На ломтик поджаренного хлеба положите кружочки помидора, затем моцареллу. Листочки базилика мелко нарежьте и посыпьте ими сыр. Накройте бутерброд вторым ломтиком хлеба, прижмите рукой и разрежьте острым ножом по диагонали, чтобы получилось два треугольника.
Mozzarella sandwiches are a great addition to a cup of green or herbal tea.
Бутерброды с моцареллой прекрасно дополнят чашку зеленого или травяного чая.