Trim the top and root of the beets, wash and boil. Check readiness with a skewer. Cut the bread slices diagonally to form triangles. Cut the herring fillet into pieces. Cut the peeled onion into thin rings.
У свеклы обрежьте верхушку и корешок, помойте и отварите. Готовность проверьте шпажкой. Ломтики хлеба разрежьте по диагонали, чтобы получились треугольники. Филе сельди порежьте на кусочки. Очищенный лук порежьте тонкими кольцами.
Cool the beets in cold water, then peel and grate on a coarse grater. Mix it with mayonnaise.
Свеклу остудите в холодной воде, затем очистите и натрите на крупной терке. Смешайте ее с майонезом.
Fry the bread slices in a mixture of butter and vegetable oil. Place on a napkin to remove excess fat.
Ломтики хлеба поджарьте на смеси сливочного и растительного масла. Выложите на салфетку, чтоб убрать лишний жир.
Place beets with mayonnaise on toasted bread, then a piece of herring, onion slices and a sprig of parsley in the middle.
На поджаренный хлеб положите свеклу с майонезом, затем кусочек сельди, кружочки лука и веточку петрушки в серединку.
A sandwich with herring and beets is an excellent snack for any alcoholic beverage.
Бутерброд с селедкой и свеклой – отличная закуска к любым спиртным напиткам.