Thaw the shrimp and remove the shell, head and tail. Peel the garlic.
Креветки разморозьте и очистите от панциря, головы и хвоста. Почистите чеснок.
Boil the bulgur for 20 minutes and set aside. Heat olive oil in a frying pan and lightly fry the garlic cloves and then the shrimp.
Отварите булгур в течение 20 минут и уберите в сторону. Разогрейте на сковороде оливковое масло и немного обжарьте на нем зубчики чеснока, а затем креветки.
Then add the vegetable mixture and simmer for 10 minutes. Add tomatoes, cut into small cubes, spices and boiled bulgur to the vegetables. Stir the contents of the pan and cook covered for 5 minutes.
После выложите смесь овощей и тушите 10 минут. Добавьте к овощам помидоры, нарезанные небольшими кубиками, специи и отварной булгур. Перемешайте содержимое сковороды и готовьте под крышкой 5 минут.
Place the finished dish using a baking dish or a small bowl. Garnish with fresh herbs and serve with creamy or Italian garlic sauce.
Готовое блюдо выложите с помощью кулинарной формы или небольшой пиалы. Украсьте свежей зеленью и подавайте со сливочным или итальянским чесночным соусом.